top of page
IMG_9132-bewerkt-scaled.jpg

Ons interieur aanbod 
begint bij jouw vraag

Want geen enkele vraag is voor ons te veel. Onze passie, specialisatie en creativiteit zorgen ervoor dat er weinig of geen grenzen zijn aan onze dienstverlening. Meubilair, keukens, dressings, bureaus… of meteen een totaalinrichting. You name it, we build it. En dat doen we met de meest kwalitatieve materialen. Denk aan fineer, massief, melamine, laminaat en nog veel meer.

Onze samenwerking

Jij weet wat je wil en wij weten wat we doen. Het is die combinatie van onze kennis en jouw wensen die een droominterieur waarmaakt. Daarom geloven we heel sterk in samenwerkingen vol wederzijds respect en open communicatie.

Wat betekent dat concreet voor onze aanpak? Net als elk goed gesprek start onze samenwerking met een heerlijke kop koffie (of thee, natuurlijk). Daarvoor verwelkomen we je hier met open deuren of springen we graag in onze auto richting jouw (toekomstige) thuis. En de koffie blijft vloeien tot we de perfecte oplossing hebben gevonden voor jouw vraag, rekening houdend met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Wil je weten hoe een samenwerking met Interieur De Drie Wijzen eruitziet, stap voor stap?

bc88b035-f0cf-4e29-92aa-e96427dfeb16-2.jpg

Testimonials

Deze klanten gingen al van koffie naar cava. 

Keuken-Stefanie-en-brecht-2.png

Keuken

Super blij! Ik wil toch even zeggen dat van heel de verbouwingen, we het meeste tevreden zijn van u. Qua werk, communicatie, en al de rest.

Merci Stephanie!

- Stefanie & Brecht

Kom op de koffie

Weet jij wat je wil en zoek je iemand die weet wat die doet?
Of bekijken we de plannen samen van nul?
Kom eens op de koffie, dan maken we jouw project tastbaar.

c7e5c3e8-7e45-4871-93e0-0da2cadd0426-1.jpg
bottom of page